Beoordelingen van Hollywood Assen

Recente recensies

5.0
Robert
3 december 2021

Zeer chill en heerlijk

J
1 december 2021

Ben wel beter gewent. Normaal altijd wel warm eten bij aankomst. Nu kon de bezorger mijn adres niet vinden en liep rond met een pizza doos. Dus resultaat een bijna koude pizza.

John
30 november 2021

Duidelijk gevraagd om geen slappe aardappelen ze waren slap. Ook 1 uur en 35 minuten gewacht

John
25 november 2021
John
23 november 2021

fantastisch. Ontzettend lekker gegeten, erg kwalitatief goed in elkaar gestoken dit restaurant. Zeker weer vaker eten!

Petra
17 november 2021

Vandaag was alles weer perfect!

Dre
17 november 2021

Kebab gorgonzola roomsaus was prima!

Johan
15 november 2021

Veel keuze, prima kwaliteit en smaakvol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Visser
14 november 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging was prima.

Anoniem
7 november 2021

Goed zoals altijd!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
7 november 2021

Lekker en snel

Dre
6 november 2021

Hollywood doet het weer: gerechten een vreemde draai geven. Besteld: kapsalon saté. Gekregen: een dikke laag knoflooksaus met een beetje saté op de bodem. Vorige keer al mintblaadjes (!) op een hamburger en durum ipv lahmacun. Beter dan dit gaat het helaas niet worden denk ik.

Martine
29 oktober 2021
Jeroen
27 oktober 2021
Petra
23 oktober 2021

Bijna 3 kwartier moeten wachten. Was het eten er eindelijk waren de aardappelschijfjes droog en slap door het plastic. Spare ribs waren wel lekker. Beetje jammer van de normaal super lekkere aardappelschijfjes en van de late bezorging. Tip voor een volgende keer geen mailtje sturen dat jullie onderweg zijn. Kreeg om 17.41 mail dat jullie onderweg zouden zijn maar bezorging was er pas om 18.27. Rn misschien de plastic zakjes weg doen.

Henk Horlings
23 oktober 2021

Eten was prima. Alleen de melding dat er geen knoflooksaus bij hoeft wordt nooit gelezen :-) De slagen om.de arm m.b.t. de bezorgtijd blijven ruim. Wel op verdacht blijven dat dat ook vaak veel eerder kan zijn dan verwacht... Maar oké, al met al prima

Martijn
18 oktober 2021

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger en een heerlijke goed belegde pizza!

Judith
8 oktober 2021

Snelle bezorging, lekker pizza

Marcus
5 oktober 2021

Normaal erg te spreken maar nu niet zo. Bijna 2 uur op mijn pizza's moeten wachten. Toen ik een mail kreeg dat mijn bestelling onderweg was,heeft het nog 50 min geduurd.

henderik nieborg
4 oktober 2021

kwaliteit en bezorging zoals altijd prima maar als ze wat beloven zijn ze niet thuis na telefonisch contact te hebben gehad over een bestelling die 3x besteld is en 3x betaald om het aan te geven 2 bestellingen geanuleerd is ook goed gegaan en de 2x betalingen zou via de bezorgen vergoed worden nee dus ben bang dat ik hier naar kan fluiten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Hollywood

Hallo u heeft 3 x online besteld. 2 ervan krijgt u terug gestort via de bank. Hopelijk u voldoende geïnformeerd te hebben. Mvg hollywood

John
3 oktober 2021

Altijd super te spreken over Hollywood deze keer zaten er wat verbrande aardappeltjes aan de onderkant die wat hard waren geworden maar dat heeft mn eetplezier niet verderfd. Anders 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert heijnen
26 september 2021

Uistekende kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
18 september 2021

Heerlijk eten en goed warm.. Voor herhaling vatbaar

Ron
10 september 2021
Nely
10 september 2021

Lekkere pizza en netjes bezorgd.

Joop
6 september 2021

Heerlijk!

H Lem
5 september 2021

helaas dit keer het blikje drinken vergeten, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden. Goed eten en zeer snelle bezorging dus altijd goed warm eten!!!

Anoniem
30 augustus 2021
C Boer
19 augustus 2021
Bobby
18 augustus 2021
Anoniem
16 augustus 2021
Mark
15 augustus 2021

Bestellen was wederom weer een half uur te laat. Maar het eten was wel goed en nog warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
12 augustus 2021

Al voor de 3e keer achter elkaar het extra bestelde en betaalde pitabroodje niet meegeleverd. Jammer want het eten is altijd prima

Ron
10 augustus 2021

Groot compliment voor de smaak, toch het belangrijkste. Met vriendelijke groet

Berend
4 augustus 2021
John
1 augustus 2021

Altijd kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
31 juli 2021

Bezorging was supersnel nadat ik zsm koos, moest anders ruim een uur wachten. Helaas was een deel van de sla ih broodje kipburger verlept/bruin en zijn 2 burgers op 1 broodje toch echt niet normaal te eten (eigen keus geweest). Wel lekker vlees!!

Gianni
30 juli 2021

ik bestelde flugel maar kreeg heiniken

Henk
21 juli 2021

We hadden kofta besteld, we vonden allebei er weinig smaak aan zitten.

Anoniem
20 juli 2021

Lekkere chicken wings

Dekker
5 juli 2021

Voor het eerst besteld bij Hollywood. Uitgebreide kaart, merr dan voldoende en zeer goed eten. En goede kwaliteit en prijs verhouding. Wij gaan dit zeker weer eens doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
1 juli 2021

Eten is precies op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger. Eten was prima.

Dennis en Daisy
30 juni 2021

Snel bezorgd en was lekker :D

Wendy
30 juni 2021

Rijkelijk belegd, erg lekker, kwam heet aan, vriendelijke en snelle service.

Rianne
24 juni 2021
Jessie
23 juni 2021

Voor de 5de keer word de bestelling niet in 1 keer volledig geleverd en dan bel je heen en is het communiceren al heel moeilijk vanwege het gebrekkige Nederlands. Geen aanrader verder is het eten is goed.

rira
23 juni 2021

bodem van pizza wat smaakloos mist wat zout voor de rest wel goed

Piet
19 juni 2021

Eten was dik uur te laat

Arend
16 juni 2021
Nikita
12 juni 2021

Ik had biefstuk besteld en het was absoluut heerlijk! Menig duur restaurant kan hier een puntje aan zuigen. Heb zelfs nog gebeld om ze een compliment te geven. Dit nu schrijven loopt het water weer in mn mond.

Corinne
11 juni 2021
f.veenstra
5 juni 2021

er was geen patat wel aardappels wel rijs geen groente

Wendy
4 juni 2021

Snelle service, rijkelijk belegde pizza’s.

Katrien
2 juni 2021

Het eten was heerlijk!

Mar
27 mei 2021

De broodjes hamburgers waren erg droog, ook zat hier amper sla op. Teveel saus ook.

Margaret
11 mei 2021

Wij hadden een shoarma schotel besteld, erg lekker en heel goed op temperatuur. Bezorging ook niks op aan te merken. Kortom; uitstekend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DennisP
10 mei 2021
Rianne
10 mei 2021

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
27 april 2021

Meestal prima maar soms ook teleurstellend

Rianne
27 april 2021

Helaas teveel saus op de kipburger en de pizza was zwart aan de onderkant en smaakte aangebrand.

Henk
26 april 2021

Zoals altijd alles smaakte weer voortreffelijk, op tijd bezorgd en lekker op temperatuur

Peter
21 april 2021

Lekker zoals altijd. 2 extra pitabroodjes vergeten. 10 minuten later gebracht met een extra blikje fris. Goede Service!

Sacha
17 april 2021

Geen knoflooksaus, ook geen sate saus

Anna
16 april 2021

Goede spareribs en de medium schotels zijn ruime porties. Snelle bezorging corona proof.

Arend
16 april 2021

Heerlijke calzone weer!

Anna
15 april 2021

Altijd geweldig, lekker en veel te veel. Bedankt lieve mensen, groetjes van de platolaan

Melliemel
14 april 2021
Wim
10 april 2021
Arend
5 april 2021
Arend
1 april 2021
Martijn
28 maart 2021

Binnen 15min bezorgd. Dit op de een zondag en een f1 avond... Eten altijd constant goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stammetjes
27 maart 2021

Snelle levering, eten goed warm en erg lekker. Werden keurig gebeld omdat routeboek aan de achterzijde uitkwam.

Sandra
27 maart 2021

Heerlijke pizza en vriendelijke bezorger!

Arend
27 maart 2021

Prima, erg lekkere calzone!

Peter
25 maart 2021

Was weer top!

Ruben
24 maart 2021

Eten was goed, alleen jammer dat ze 2 blikjes fanta waren vergeten.

Henk
22 maart 2021
Siegers
22 maart 2021

Ondanks de drukte, netjes na overleg toch op de afgesproken tijd bezorgd. Eten was goed warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
22 maart 2021
Visser
21 maart 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging was prima.

Dennis en Daisy
17 maart 2021

Lekker gegeten, snel bezorgd

Wendy
16 maart 2021

Lekker, warm en snel. En bovendien niet duur 👍🏼

Henk
13 maart 2021

Eten was prima, bezorging een half uur te vroeg.

Henk
7 maart 2021

Eten smaakte weer voortreffelijk. Was dit keer erg vlot klaar en werd vroeg bezorgd, hetgeen denk ik mijn eigen schuld was omdat ik geen tijd opgegeven had.

Henk
26 februari 2021

Eten was voortreffelijk, bestelling prima op tijd

Luc
22 februari 2021

Beste burgers die ik ooit heb gehad. Bestel hier altijd.

Rianne
22 februari 2021

Lekker eten maar wel 20 minuten te laat.

Wim
20 februari 2021

Heerlijk ribs for two

DD
19 februari 2021

Prima gegeten weerrrr

Meijer
18 februari 2021

Wij waren op het vakantie park en ondanks dat ze het even niet konden vinden werden we gebeld en hebben we het snel opgelost het was nog super warm en heerlijk ook was de familie doner/shoarma menu ruim voldoende voor 4 volwassenen

Nikita
16 februari 2021

Pizza was fantastisch! Ze waren bij de vorige bestelling een ijsje vergeten en toen ik vroeg of ik die vandaag alsnog kon krijgen brachten ze er 2! Super vriendelijk en klantgericht. Bestel hier al jaren en raad het iedereen aan!

Henk
15 februari 2021

Het was erg druk, kreeg een telefoontje of het iets eerder bezorgd kon worden. Vond dit erg netjes. Het eten was voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
10 februari 2021

Heerlijk gegeten.. Super vriendelijke Bezorger. Had bulten hoge sneeuw voor de deur. maar toch kwam hij optijd!. Tot de volgende keer :D

Kabouter
6 februari 2021

Ik vond deze keer echt flink tegen vallen Een grote schotel in een klein bakje terwijl manlief een grote schotel in een grote schotel kreeg. Het smaakte erg zout. En de stukjes paprika waren ver te zoeken. Nee denk niet dat ik dit weer bestel. Jammer.

DD
6 februari 2021
Henk
5 februari 2021
Hennek
3 februari 2021

Perfecte pizza + prima bezorgtijd (zoals gewoonlijk).

Henk
31 januari 2021

Bezorging was op tijd. Het XL broodje hamburger en de kopburger smaakten voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessie en Ilse
21 januari 2021

Wij bestellen heel vaak bij jullie, maar deze keer was het uitzonderlijk slecht. De burger was zo hard als steen en als ik hem dan aan de bezorger mee terug wil geven krijg ik een hele kortaf reactie en wil die er niks van weten en de bezorging duurde bijna een uur terwijl de link aangaf 40 minuten. Was het drinken niet aanwezig nog eens 25 minuten moeten wachten op drinken. Dit was voor ons de laatste keer bij Hollywood.

Visser
20 januari 2021

het was lekker!

M.van Looij
11 januari 2021

Wij bestellen niet zo vaak eten van buiten de deur, maar als wij bestellen is het meestal bij Hollywood omdat het daar altijd goed is. Zo ook deze bestelling. Eten kwam zelfs een half uur eerder, ondanks dat het zondag was. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ik
10 januari 2021

Het was weer zoals altijd erg lekker. Goede kwaliteit. Bezorgers ook altijd vriendelijk.

Peter
3 januari 2020

We zouden 4 blikjes krijgen maar zat er niet bij. We hebben gebeld en hoorden daarna niets meer. De Vlaamse friet was slap en niet doorgebakken. Jammer want we bestelden hier graag. Was nu de laatste keer helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timmer
30 december 2020

Heel erg snel gebracht, en het smaakte heel erg goed

PGJ
27 december 2020

Heerlijk gegeten en ruim voldoende. Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Slingeborgh
26 december 2020

Was super geregeld en super lekker. Zeker voor herhaling vatbaar

DD
23 december 2020

Altijd goed, snel bezorgd :D

Buist
22 december 2020

Bestelling was onvolledig en de kwaliteit niet naar wens

Koster
22 december 2020

Snel en goede kwaliteit. Ver boven andere bedrijven. TOP!

Laatste keer
18 december 2020

Opmerkingen bij je bestelling plaatsen heeft geen zin. Keer op keer worden de instructies genegeerd. Bestelling niet geleverd en zowel Hollywood als sitedish geven geen geld terug!

Mark
14 december 2020
Hans en Lisanne
13 december 2020

Afgelopen weekend het spareribs XL menu besteld bij Hollywood. Wat blijft dit toch altijd smullen! Alles tot op de laatste kruimel op. Voor ons altijd een dikke 10. Bezorging top en eten top! Dank jullie voor weer een hele fijne avond.

Remco
6 december 2020

Pizza was lauw dus zelf maar eff opgewarmd smaak was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

l venema
4 december 2020

prima snelle levering, warm en tegen en goede prijs en natuurlijk lekker

ABG
3 december 2020

Eten is zoals altijd erg goed, alleen de laatste tijd is de bezorging erg laat. Ook op doordeweekse dagen, vaak 25-40 minuten te laat, moet er dan zelf achter aan bellen. Is niet erg dat het eten later is, maar dan zou een telefoontje hierover erg gewaardeerd worden.

Marcus
1 december 2020
Rik
27 november 2020

Super snel geleverd en prima eten.

Visser
27 november 2020

het eten was prima, het eten was goed warm en we vonden het eten heerlijk.

Henk
27 november 2020

De spareribs waren anders van smaak dan de vorige keer.( minder zoet). Smaakten nog steeds erg goed. Het geheel was prima verzorgd.

Rachel
27 november 2020

Het was erg lekker en een snelle bezorging. Wel zat er wat weinig ananas op mijn pizza Hawaï. (Wel goed gevuld met kaas/ham). De kapsalon en calzone waren ook erg lekker

Ricardo Visser
22 november 2020

Vorige week ook besteld en toen waren we niet tevreden! Dit aangegeven via een review en nu was alles zoals vanouds!!! Nu dus de volle 5 sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DD
21 november 2020

Snel en altijd lekkerrrr

DD
18 november 2020
Michel
17 november 2020

In 1 woord geweldig!! Ontzettend lekker en meer dan genoeg. De spareribs zijn perfect ook en das niet makkelijk. Ga zo door!!!

Dennis en Daisy
16 november 2020

Lekkere xxl burgers! Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. Visser
15 november 2020

We bestellen bijna elke week, maar deze keer waren de vlaamse frietjes heel erg slap en de kip stukken waren wel erg klein en weinig! Daarnaast ook een pizza besteld en zelf samengesteld en daar ontbrak de ei op en zeer weinig paprika! Jongens we zijn beter van jullie gewend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis en Daisy
14 november 2020

Altijd top bereid!

Mark
10 november 2020

Gisteren eten besteld via de site kreeg er een gratis blikje cola er bij. Maar helaas zat er geen blikje cola er bij. Dat is dan wel jammer. Maar het eten was gelukkig wel lekker.

Hovenkamp
10 november 2020

Hoewel we in Smilde wonen, was het eten nog goed heet. Heel lekker en snel geleverd.

van de Vede
9 november 2020

Bezorging en eten was prima voor elkaar. Pizza had iets langer gebakken gemogen. Was gaar maar nog niet "klaar". Verder alles dik voor elkaar en goed warm. Zeker nog eens bestellen.

Joopie
27 oktober 2020

Altijd lekker 🙏

Mark
24 oktober 2020
..
21 oktober 2020
Fam den heijer
15 oktober 2020

Was heerlijk! En weer vlaamse frietjes gelukkig.

Dennis en Daisy
14 oktober 2020
Marloes
12 oktober 2020

Helaas niet het gratis drankje ontvangen en we vonden het jammer dat er niet mayonaise bij de aardappelschijfjes zat. Verder viel op de er ineens (veel)ketchup op de kipburger zat, dit echt nog niet eerder gehad en we bestellen toch regelmatig de kipburger, we vonden de ketchup In combinatie met de burger niet top Uiteraard verder prima alles! Snelle levering, prima gegeten maar minder enthousiast dan we normaal zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
10 oktober 2020

Vriendelijke bezorger, heerlijk eten. Wraps, shoarma friet. Bedankt voor de cola. Onze favoriet in Assen. Kunnen we van harte aanbevelen

Sloots
3 oktober 2020

Pizza was ontzettend vet en er zat veels te veel kaas op. Vet droop er vanaf en de halve pizza bestond uit kaas. Bezorger was 20 minuten later dan de aangegeven tijd. Voor ons de volgende keer gewoon weer de burgers ipv pizza.

Marcus
2 oktober 2020

Vriendelijke service, heerlijk eten

Dennis en Daisy
30 september 2020

Top en snel bezorgd

Quinten ten Brink
25 september 2020

Heerlijke pizza's! Op tijd bezorgd en prima op temperatuur. Goede kwaliteit!

Stephanie
23 september 2020

Niets op aan te merken. Vriendelijke bezorger en lekker eten.

Rianne
23 september 2020

Het eten was erg lekker maar er mist een blikje fanta.

Dennis en Daisy
6 september 2020
Sandra
21 augustus 2020

2 keer geen saus gekregen veel rijst en weing vlees, eten was ook niet echt warm

Snippe
20 augustus 2020

Deze keer kwam de bestelling te laat, bleek niet compleet, en in de kapsalon zaten verbrandde aardappelen

Hogeveen
16 augustus 2020

Helemaal top!

Gerda
14 augustus 2020

Bestelling keuring op tijd. Was weer lekker en nog goed warm. Goed begin van het weekend. Hadden alleen cola light besteld maar kregen gewone cola.

Lous
10 augustus 2020

Het eten is altijd lekker, warm en vriendelijk bezorgd. Deze bestelling was er iets vergeten, maar dat werd na een telefoontje netjes nabezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E Jelsema
9 augustus 2020

Was weer prima zoals altijd, alleen was het deze keer niet al te warm meer, vooral de Pizza was koud

Yvette
9 augustus 2020
Verbeek
7 augustus 2020

Op tijd warm en lekker prima in order

Cassidy
4 augustus 2020

Heerlijk zo als altijd top ga zo door !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
2 augustus 2020
Dennis en Daisy
31 juli 2020

Altijd prima en snel! En vriendelijke bezorgers

Ammar
24 juli 2020

Het eten is erg lekker en de bezorging was snel

Daphne
15 juli 2020

Rond 10 uur 's avonds besteld maar de bezorger stond zeer snel aan de deur met een heerlijke warme pizza!

Willem Deetman
13 juli 2020

Prima restaurant met altijd lekker eten zonder fratsen. Uitstekende bezorging, nooit te laat en heel vaak zelfs eerder dan afgesproken. Aanrader, dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
1 juli 2020

Heerlijk

Bennie eemsing
23 juni 2020

Heb niet gekregen wat ik had besteld.

Katrien
22 juni 2020

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kara
22 juni 2020

Bestel hier wel vaker. Meestal prima eten! Gister helaas wat minder. De burgers waren wat sompig en de Kip erop niet knapperig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Babet
14 juni 2020

Normaal is de kapsalon bij jullie erg lekker, maar deze keer was het een bak vol oude aardappelschijfjes met een heel klein beetje döner kebab, niet lekker. Hoop dat jullie binnenkort weer lekkere kapsalon maken.

Janneke
5 juni 2020
Rachid
4 juni 2020

Wij bestellen hier al een jaar zonder problemen. Het eten komt altijd warm aan en is heel vaak tussen 20-25 minuten gearriveerd zelfs tijdens etenstijd zoals gisteren. Bij Hollywood wordt er altijd gekeken en geluisterd naar de beschrijving van je bestelling. Indien er soms iets wordt vergeten is dat meteen gecompenseerd de volgende keer. Je voelt je hier serieus genomen als klant en krijgt waar voor je geld!

Anoniem
1 juni 2020
Arjan
23 mei 2020

Ik ben normaal dik te vreden. Maar dit is de derde keer al dat mijn eten lauw bezorgd word. Deze keer waren jullie de knoflooksaus ook vergeten over de kapsalon te doen. Sorry maar dit was de laatste keer, jullie zijn een vaste klant kwijt!

Coen
23 mei 2020

Was perfect

Marleen
22 mei 2020

Ik bestel zo vaak hier, ik vind hun eten toch altijd het beste. Altijd heerlijk eten en vriendelijke medewerkers. Ze zijn al jaren mijn favoriet!

Anoniem
21 mei 2020

We hebben weleens betere spareribs gehad! Broodje XXL Hamburger menu was wel heel goed

EJ
10 mei 2020

Altijd dikke prima

Richard
6 mei 2020
Marcus
6 mei 2020

Een pizza doner besteld, vond er niet veel döner op zitten. Verder een prima pizza

Zweers
6 april 2020

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcus
6 april 2020
richard bouchard
2 april 2020

ondanks de drukte was het eten snel bezorgt en het was zoals altijd weer goed en lekker

Marc
30 maart 2020

De pitabroodjes met vlees waren prima, de pizza was echt te veel aangebrand. Normaal is dit niet zo, dat vonden we wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcus
30 maart 2020

Bestelling was niet compleet en kwam dus in 2 delen. Daardoor was de 2e bestelling veel te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
28 maart 2020
Sandra
24 maart 2020

Super lekker eten en netjes op tijd

Dekker/Hut
23 maart 2020
Ramon
9 maart 2020
Marcus
7 maart 2020

Altijd goed eten en over het algemeen keurig op tijd

Arend
27 januari 2020

Bestelling was koud !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
19 januari 2020

Snelle levering en het smaakt goed.

Henk
12 januari 2020

Beetje vervelend om negatief commentaar te geven omdat ik doorgaans zo tevreden over jullie ben, maar toch.... Voor het eerst spareribs bij jullie besteld. Een velletje / vetrandje van spareribs kun je meestal eten, maar deze lubberrandjes heb ik allemaal op de rand van het bord gelegd. De spareribs leken eerder gestoofd dan gegrild. Wel gaar, dat dan weer wel, maar hier moeten jullie denk ik nog eens naar kijken. De gebakken aardappeltjes waren goed. Met vriendelijke groet, Henk

Richard
30 december 2020

weer alles goed zo als altijd

Martini
24 december 2019

Het eten was lekker, vriendelijke mensen en ruim binnen de tijd bezorgt! Toppie!

Adrian
14 december 2019

Kaas vergeten op de burger

M.Martini
10 december 2019

Gisteravond eten bij jullie besteld, werd snel geleverd, alles was goed warm, maar de Gratis 4x 7Up ontbrak dus we hadden geen 7Up erbij! Zou mooi zijn die nog te mogen ontvangen!

Gerben
1 december 2019

Zoals altyd lekker van smaak, warm, snel geleverd

Anoniem
28 november 2019

Heerlijke gegrilde kip schotel echt aanrader!

F5X
27 november 2019

Bezorging snel, Kapsalon was lekker!

Kara
5 november 2019

Snelle bezorging en vond het lekkerder dan de vorige keer. Top!

Ricardo
4 november 2019

Zeer snel gebracht alleen waren ze het drinken en de betaalde saus vergeten daardoor maar eigen saus gebruikt en drinken! Gebeld en het zou gebracht worden dat is ook gebeurt een 40 min later toen wij ons eten al op hadden. Soms is haastige spoed zelden goed! Had 1 min extra genomen om de bestelling te controleren dat had ons gescheeld en jullie! Eten was perfect en daarom bestellen we er ook iedere keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Er
15 oktober 2019

Altijd prima !!

M Van Looij
14 oktober 2019

Heerlijke kapsalon saté en een uitstekende pizza. Allebei de gerechten werden super heet en binnen de tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
13 oktober 2019

De patat was erg hard en het ei op mijn broodje had bruine verbande randen. Verder prima, hopelijk volgende keer betere kwaliteit want dit (her)kennen we helaas niet van de vorige keren....

Amanda jongsma
30 september 2019

Beste van assen en omstreken!!

Anja
22 september 2019

Vlotte bezorging, nog goed warm, ruime porties en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DD
22 september 2019

Altijd tevreden en vaak sneller geleverd dan geschatte tijd. Zeer tevreden :D

Karim
14 september 2019
gerben wijnja
6 september 2019

heerlijk gegeten zoals gewoonlijk. perfect van smaak; goed warm en snel bezorgd.

Anoniem
1 september 2019

Warm en lekker!

Richard
29 augustus 2019

goed eten en snel bezorgt

Willem Deetman
28 augustus 2019

Zoals gebruikelijk: lekker eten razendsnel bezorgd!

Bennie Eemsing
6 augustus 2019

Normaal gesproken altijd goed eten alleen de laatste keer was de kip niet goed doorbakken waardoor het wat raar smaakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adrian
6 augustus 2019
Adrian
30 juli 2019
Anja
30 juli 2019

Zo als altijd weer prima!

Marjolein
20 juli 2019
Ramon
14 juli 2019
Mirjam
25 juni 2019
Djamilla
27 mei 2019

Regelmatig besteld, altijd goed eten. Komt ook op een goede temperatuur aan. Zeker een aanrader!

Raymond
16 mei 2019

We hadden spareribs besteld. De smaak was heel goed, alleen de helft van de spareribs waren erg verbrand. Helemaal zwart. Echt schadelijk voor de gezondheid. Ik heb Hollywood er een berichtje over gestuurd via messenger, maar na 10 dagen nog niets gehoord. Jammer. We hadden ook durum besteld. Die was heerlijk.

Arjen
9 mei 2019

Was top !

Isaï
22 april 2019

Ik heb Pizza laten bezorgen binnen 30min had ik al mijn pizza. Lekker gegeten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

annoniem
18 april 2019

was niet zo als ik van hun gewend ben de bezorging. gelukkig was het eten goed warm en wel goed

Pris
2 april 2019

Prima kwaliteit. Alleen de bezorging was de laatste keer echt heel laat. Hierdoor konden 2 helaas niet meer mee eten. Hierover zou dan wel contact opgenomen worden als door drukte het eten pas 2 uur later na de bestelling geleverd kan worden.

Jolien
23 maart 2019

Super! Lekker eten, snel bereid, vriendelijk personeel.

M. van Looij
14 maart 2019

Voor de 2e keer achter elkaar de pizza tonno besteld, maar nu bij Hollywood zelf i.p.v. bij Thuisbezorgd. Deze keer zat er wel voldoende tonijn op. Pizza was zeer smakelijk en prima op tijd bezorgd.

Gelling
4 maart 2019

Op de aangegeven tijd bezorgd, weekend dus duurde iets langer. Lekker warm en prima van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koops
23 februari 2019

Eten smaakte goed zoals altijd. Duurde alleen vanaf bestellen tot bezorgen wel iets meer dan uur. Zal de volgende keer als opmerking bij de Bambino pizza zetten dat die nog kleiner mag? was veel te groot voor onze bambino. Bij de kapsalon zat geen saus eroverheen en het gratis blikje drinken zat er helaas ook niet bij.

Dekens
16 februari 2019

De pizza 'Fantasia' was lauw toen ik hem kreeg... ☹

Anoniem
15 februari 2019

Normaal gesproken is het eten altijd erg lekker. Dit keer viel dat helaas erg tegen. Vettig en niet goed klaar gemaakt. De spareribs zijn niet wat ze zijn geweest !

Fam Braams
18 januari 2019

Ontzettend lekker eten. Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mark
28 december 2018

Snelle en vriendelijke bezorging. Eten was meer dan voldoende, smakelijk én goed van temperatuur.

Annie
24 december 2018

snelle bezorging en het smaakt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timmer
22 december 2018

Het eten was er om de afgesproken tijd. Heerlijk gegeten, was goed warm

Joël
19 december 2018
nee
18 december 2018

Pita was aan de rand wat hard gebakken. Rest was wel goed. Bezorger was kortaf en niet zo vriendelijk.

Snippe
17 december 2018

De kapsalon doner en shoarma menu waren top!! De pasta viel helaas tegen, en is hier niet opgegeten. De bezorging : keurig op tijd, eten was goed warm

Anja
16 december 2018

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Het eten was op tijd (zondag) en nog heerlijk warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

richard
4 december 2018

lekker en snelle bezorging

Anja
11 november 2018

Het eten was heerlijk. Ook nog goed warm en vriendelijke bezorger. Het eten was er binnen drie kwartier en dat op zondag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolein
26 oktober 2018

Alles was lekker. Patat was lekker gekruid

Marcus
14 oktober 2018
peter
26 september 2018

heerlijk gegeten aardige bezorger

Janneke
23 september 2018

Erg jammer dat de bestelling bijna 3 kwartier te vroeg kwam. We waren er nog een klaar voor en dat was minder prettig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
19 september 2018

Eten was lekker zoals altijd, alleen zijn jullie deze keer mijn zak aardappelschijfjes vergeten :(

Brandsma
22 augustus 2018

Bijna uur te laat wegens omstandigheden wel goed gemaakt met iets extra's

KTB
19 augustus 2018

prima voor elkaar.

Arie
12 augustus 2018

Snelle goede bezorging .. Eten was heerlijk , alleen friet besteld maar kreeg aardappelschijfjes , maar verder top !!

Johan
2 augustus 2018
Brink
25 juli 2018

Super lekker zo als altijd!!!!!

Kees
21 juli 2018
Marcel
3 juli 2018
Marcel
19 juni 2018
Inge
17 juni 2018

Altijd lekker eten! Bezorgers zijn altijd optijd, en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veldkamp
11 juni 2018
Van der klok
5 juni 2018

Heerlijke pizza lekker warm thuis bezorgd. Goede service

Mitch
3 juni 2018

Top! Snel bezorgd goed belegd en gratis cola

L.
1 juni 2018
Anoniem
1 juni 2018

Bezorging was goed, en snel. Het eten was heerlijk.

Nicole
14 mei 2018

Bezorging was prima en compleet. Laatste 2 keer vond ik de kwaliteit van de pizza's toch iets minder. Veel vet maar geen lekkere korst zoals eerder. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Me
10 mei 2018
richard
7 mei 2018

alles weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heyne
5 mei 2018

De bij de shoarma bestelde kaas miste helaas.

Ronan
1 mei 2018

Heerlijke hamburger en lekkere patat gehad! Ook kwam de bestelling eerder dan aangegeven, erg fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heijer
29 april 2018

Zoals gewoonlijk optijd en lekker eten! Hele gezin vind vooral de frietjes bij jullie het lekkerst.

Bovensmilde
22 april 2018

Heerlijk eten belangrijk het eten was nog goed warm

Goodman
17 april 2018

Zeer oke!!

Erwin
14 april 2018

Slecht dat op de pagina besteld kan worden om 13.00u. Na drie uur bellen werd er eindelijk opgenomen om 16.00u. met de melding dat Hollywood pas om 16.00u. opend en dat het ongeveer drie kwartier duurt dat je eten bezorgd word! Al met al vanaf 1300u. tot 16.00u. gewacht op het bestelde eten zonder enig resultaat! Waardeloos!

Reactie van Hollywood

Hallo Erwin. U kunt al vanaf 13.00 (vooruit) bestellen Dat houd niet in dat we al kunnen bezorgen. Wij zijn officieel open om 15.45 Vanaf dan kunnen we bestellingen accepteren/bevestigen. De max bezorgtijd dat wij nodig hebben is meestal 45 min. Wij begrijpen wel dat het vervelend is om zolang te wachten op u eten. Mischien in de toekomst gaat hollywood assen ook smiddags open. Wij hopen op u begrip.

Jonas
7 april 2018

Supersnel afgeleverd, burgers en friet erg lekker. Bestelling bleek niet helemaal compleet. Dubbele burger was enkel en bakje frisse salade miste. Hebben er niet over gebeld, omdat rten goed was en supersnel geleverd. Volgende is vast 100%

Reactie van Hollywood

Bedankt voor u review Graag bij u volgende bestelling bij mijn opmerking neer zetten dat u een enkele burger heeft gekregen, zodat we er even tripple burger van kunnen maken :) #100 procent tevreden

Henk
24 maart 2018
Marcel
22 maart 2018
Willem Deetman
17 maart 2018

Het was erg druk, waardoor een deel deel van de bestelling was uitverkocht. Daarover werd keurig gebeld, en het geboden alternatief was prima. Hoewel de bezorging een beetje langer duurde dan normaal (druk, hè) was het eten lekker warm en smaakte het weer uitstekend.

S. Martiena
16 maart 2018
Lianne
6 maart 2018

Lekker vlotte bezorging de laatste keer. Alles zat bij de bestelling en het vlees en de rijst smaakten heerlijk. Top ook, die extra blikjes drinken.

Desiree Faber
4 maart 2018

Had ook appelsalade besteld, maar zat er niet bij. Dus slordig!

Reactie van Hollywood

Excuses. Graag bij de volgende bestelling even aangeven dat het miste, zodat we u kunnen compenseren. Dit product is Langere tijd uitverkocht

Henk
25 februari 2018
André
24 februari 2018

Snel klaar en lekker

Koops
3 februari 2018

Eten was wederom heerlijk! Echter in tegenstelling tot de vorige keren vonden we nu wel heel erg veel kleine botjes. Verder wel super mals. En dat brood is altijd mega lekker.

Wim
28 januari 2018

Op vrijdagavond rond etenstijd (dus druk) 2x Sparerib + 1x kipburger besteld. Na iets meer dan een half uur stond het eten al op tafel. Nog heerlijk warm en voortreffelijk van smaak! Heerlijke saus en salade er bij. Plus 4 ijskoude blikjes cola. Dikke pluim!